FUN - PUPPY - DAY

Elke fokker is erg blij als hij zijn gefokte puppy's kan weerzien en kijken hoe mooi ze opgegroeid zijn tot een mooi sociaal hondje en dat de pup gelukkig is bij zijn eigenaar... 

De mensen, die een eerste hondje hebben of weinig ervaring hebben, die graag meer dingen of nieuwe mensen willen leren kennen, dat is de reden waarom onze club het plan heeft om deze mogelijkheid aan alle fokkers en eigenaars van hun gefokte puppies te geven.

Daarom zullen wij  een ‘Fun puppy day’ organiseren om de gelegenheid te geven aan de eigenaars om hun nieuw hondje voor te stellen en met hun broertjes en zussen te vergelijken. 

Bovendien, mogen de eigenaars hun hondje laten bekijken door een ervaren keurmeester die beschikbaar is, om het nodige advies te geven voor de goede ontwikkeling, of raad te geven moest de eigenaar van zin zijn, om met zijn hondje later aan een tentoonstelling deel te nemen, eveneens kunnen alle vragen gesteld worden.

Veel nieuwe eigenaars van Tibetaanse rassen zijn onbekend hoe ze hun hondje op een show moeten voorstellen of waarop een hondje op een show wordt beoordeeld.

De Tibetaanse Rassenclub (TRC) organiseert dit evenement speciaal en vooral voor de fokkers, die kunnen dan hun verschillende nesten zien en vergelijken, en zo hun gekozen combinatie van beide ouders evalueren.


Dus, wat wij van onze leden fokkers verwachten?

Jullie kunnen alle eigenaars van jullie puppies contacteren en aanmoedigen ze om in te schrijven om met zo veel mogelijk op deze "Fun puppy day" deel te nemen. Het zou gewenst zijn ook minstens één (of de moeder of de vader) of beide ouders met elk nestje te kunnen voorstellen. Dit zou alvast een leuke “gezinsfoto” kunnen opleveren.


Voor wie is deze Funny puppy dag geschikt?

Alle puppies en jonge honden, die geboren zijn vanaf  01 Januari 2017 en in de jaar 2018.


Wat zullen puppies op deze dag kunnen doen?

Zoveel mogelijk puppies van één of meerdere nesten zullen met hun één of beide ouders in de ring paraderen en zullen door de keurmeester bekeken worden en voor hun deelneming een diploma met een attentie zullen krijgen. Het is geen competitie, maar een voorstelling of een oefening, want in veel gevallen zal dit voor de pups of jongen honden een eerste ervaring zijn om de broers en zussen te ontmoeten en ook vergeleken kunnen worden.


Naast deze voorstelling in de ring, kunnen hondjes onder de deskundige begeleiding op verschillende disciplines in het 'spel parcour' passeren om zich te amuseren bv. in de tunnel, ballenbad en andere oefeningen, maar kunnen ook deelnemen aan de workshop toilettage en eventueel eigen showhandling proberen. 


De Keurmeester in de parade ring zal M. Dirk Spruyt zijn. We hopen, dat deze activiteit een leuke traditie zou kunnen worden van onze club en  dat we een groot aantal inschrijvingen van nakomelingen zullen zien, want dit is een uniek moment om de pups eens te laten paraderen, ze volop in de schijnwerpers te zetten. 


Onze ‘Fun puppy day’ zou plaats vinden op zondag 08 juli 2018 
en beginnen om 10
op het terrein van de hondenschool K.V. BRABO, Prins Albertlei 1, 2930 Brasschaat.


             Sluitings datum voor inschrijving is tot 1 juli 2018 via onze website of via e-mail: [email protected]


Inschrijving van puppy of jonge hondje is 10 €. 

Inschrijving van de ouders is gratis en gewenst 

Plaats van de activiteit/ Lieu de l’activité:

Locatie van K.V. BRABO, Prins Albertlei 1, 2930 Brasschaat (Antwerpen)

            Opgelet !! Bij gebruik GPS volgende locatie ingeven:

Brasschaat - kruising Ploegsebaan met Prins Albertlei          

 (opgelet er is ook een Prins Albertlei in Kapellen!)


Om 10 uur/ à 10H

ER IS OOK MOGELIJK IN DE KANTINE VAN K.V. BRABO BELEGDE BROODJES EN DRANKJES VERKREGEN 

 IL EST EGALEMENT POSSIBLE D'ACHETER DANS LA CANTINE DU K.V. BRABO LES SANDWICHES ET BOISSONS 

Sluitingsdatum / date de clôture / Meldeschluss / date of closing

1 / 07 / 2018

Rekening nr. / Compte N°

IBAN: BE42 8904 9410 0954     BIC: VDSPBE91

!  Alle gegevens gemarkeerd met een ster* zijn verplicht ! 
! Toutes les données marquées d'une étoile* sont obligatoires !
! All data marked with a star* are mandatory !

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.